Leven

Utrechtse mannen zijn arrogante lullo’s

29-11-2013 14:40

Mannen in Utrecht zijn allemaal klootzakken. Aangezien het zwakkere geslacht in de meerderheid is in de Domstad, kunnen mannen doen en laten wat ze willen: de vrouwtjes happen toch wel toe. Studentenblad DUB peilde de meningen onder Utrechtse studenten.

Alle mannen zijn Lullo’s

Zo stelt de 20-jarige Charlotte dat de Utechtse mannen niet respectvol zijn. Ze durft daarbij zelfs het woord ‘lullo’s’ in de mond te nemen. Lise vult aan: “Jongens zijn flirterig tijdens het uitgaan, maar ze zijn totaal niet in je geïnteresseerd. De volgende ochtend hoor je niets meer van ze.”

Peter is twintig jaar en hij doet een boekje open. “Ik zou niet willen zeggen dat ik profiteer want dat klinkt zo naar, maar eerlijk gezegd heb ik er wel gebruik van gemaakt.Vrouwen zijn hier gewoon makkelijker dan in andere steden.”

In Delft sturen ze whatsappjes

Wat de dames betreft kunnen de Utrechters nog een voorbeeld nemen aan Delft. De jongetjes van de Technische Universiteit willen tenminste vaker afspreken en sturen zelfs whatsappjes!

Charlotte moet het dan niet hebben van lullo’s, maar downdaten ziet ze niet zitten. Veel. Te. Oppervlakkig, dat mbo-volk. Wat voor Eva dan weer geen probleem is. “Op de uni zitten ook genoeg kneuzen”. Goed gezegd Eva!