Leven

Foto’s: Damesvoetbal gestaakt vanwege streakers

30-09-2013 12:02

De voetbalwedstrijd tussen de dames van Knickerbockers 2 en Oranje Nassau 2 is zaterdagmiddag gestaakt. Niet vanwege invallende duisternis, een geblesseerde scheidsrechter of spreekkoren, maar vanwege een overschot aan naakte mannen.

Streakers

Leden van de Groningse studentenclub Forward (de voetbalclub van Vindicat)  renden meerdere malen ontdaan van hun kleding over het veld heen. De eerste keer werd erom gelachen, de tweede keer volgde een waarschuwing, maar toen de jongemannen voor de derde keer het veld betraden, vond de scheidsrechter het welletjes: hij staakte de wedstrijd.

Jeremy Zeelen, de trainer van Knickerbockers 2, baalt van het incident. “Die jongens van Forward hadden duidelijk een biertje teveel gedronken. De eerste keer kon ik er nog wel om lachen. Maar nadat de scheidsrechter had aangegeven dat hij de wedstrijd zou gaan staken als het nog een keer zou gebeuren, hoopte ik wel dat ze zich zouden gedragen. De scheidsrechter was een 17-jarige jongen met een rapporteur langs de kant en in het veld stonden een hoop meiden van 15 en 16 jaar oud. De tuchtcommissie bepaalt nu wat er gaat gebeuren, ik hoop dat we de wedstrijd gewoon gaan uitspelen. We staan met 1-0 voor en moeten nog 23 minuten spelen.”

Gelukkig hebben we de foto’s nog

image (1)

 

image (4) image (3) image (2)

 

image (6) image (5) image (11) image (9) image (7)